Dezvoltare Software

Dezvoltarea aplicațiilor web

RODAX Management a activat în domeniul dezvoltării de software personalizat încă din 2004. Avem experiență în dezvoltarea de sisteme avansate cu logică de business complexă care gestionează volume mari de date si tranzacții.

Echipa noastră de specialiști a dezvoltat proiecte diverse si complexe:

Dezvoltare de aplicații

RODAX Management a abordat dezvoltarea de aplicații personalizate adaptate cerințelor specifice de business ale clientului. Livrăm aplicații de internet complexe, combinând experiența din diferite domenii, expertiza tehnologică și o metodologie de dezvoltare bine stabilită.

Mentenanța aplicațiilor

Serviciile noastre de întreținere și suport a aplicațiilor web sunt menite să asigure o funcționare stabilă și neîntreruptă a sistemelor dumneavoastră operaționale. Serviciile includ analiza problemelor, remedierea și îmbunătățirea aplicațiilor.

Platforme de business

RODAX Management a dezvoltat propria platformă de business CRM, bazată pe o arhitectură modulară. Cu ajutorul acestei soluții web, scalabilă și orientată spre business, vom extinde în mod continuu capabilități și caracteristici atât în beneficiul nostru cât și în interesul clienților noștri.


Design și dezvoltare website

RODAX Management oferă servicii profesionale de web design, servicii de dezvoltare și întreținere. Web-designerii și dezvoltatorii noștri calificați realizează proiecte diverse, de la site-uri de prezentare la portaluri web. Vă punem la dispoziție dezvoltări integrale bazate pe cele mai noi tehnologii și tendințe ale industriei.

Design profesional și functionalități cuprinzătoare

Design profesional

Funcționalitate cuprinzătoare

Abordare cuvenită
Utilizare interfață și design interfață utilizator

RODAX Management are specialiști în domeniu, incluzând analiști de afaceri, consultanți, experți în arhitectura informației și designeri, capabili de a vedea în ansamblu proiectul dumneavoastră și de a aplica instrumentele și metodele adecvate pentru asigurarea unui aspect clar, a unei utilizări intuitive, a unei navigări transparente și de mare interactivitate.

RODAX Management evidențiază principiile de bază ale unei soluții extrem de ușor de utilizat pentru interfața de utilizator a aplicației:

Proces


Expertiză tehnică

RODAX Management se bazează pe un volum solid de competențe, care ne ajută să abordăm cu succes orice fel de proiect web.

Specialiștii RODAX Management folosesc tehnologii curente și cele mai recente tendințe din domeniu, pentru a furniza soluții complexe din punct de vedere tehnic si în același timp ușor de utilizat, la un raport preț/calitate optim.

Platforme de dezvoltare

Microsoft® .NET™ Framework

PHP/MySQL

Adobe® Flash™

Microsoft® Silverlight™

Metastorm® BPM

Tehnologii

HTML5

CSS3

jQuery

AJAX

3D Rendering


Baze de date

Microsoft® SQL

MySQL

Servere Web

Microsoft® Windows™ Server

Apache

Untitled-1