Cronologie

2019:  Am proiectat, realizat si pus in functiune primul spatiu de birouri de tip Co-Working in proiectul HotSpot/The Mark pe care l-am dotat cu echipamente si solutii integrate in regim HAAS.
2018:  Am proiectat, dezvoltat, integrat, instalat, configurat si pus in functiune sistemele complexe ce constituie galeria virtuala multimedia “Tunelul Timpului” de la Castelul Bran.
Am participat la proiectul European “Children`s Voices for a New Human Space” si am realizat platforma software aferenta acestui proiect, www.cvs-project.eu precum si aplicatiile dedicate scolilor participante.
RODAX Management a obtinut certificarea in sistem integrat ISO 9001, ISO 14001 si ISO 27001.
2017:  Am proiectat si realizat sisteme autonome bazate pe piloni independenti din punct de vedere energetic, dotati cu echipamente de culegere si transmitere la distanta a informatiilor video si de mediu precum si dispunerea primelor sisteme in zona cursului inferior al Dunarii.
Am implementat si pus in functiune primele sisteme complexe oferite clientilor sub forma de inchiriere (Hardware As A Service) cu servicii proprii de finantare.
Am atins pragul de 1.000.000 de euro cifra de afaceri.
2016:  Rodax Management a obtinut certificarea de operator aerian de la Autoritatea Aeronautica Romana si a realizat primele filmari aeriene 4K cu dronele proprii pentru clienti din zona corporate.
2015:  Au avut loc primele transmisiuni live ale unor evenimente sportive majore, pentru Federatia Romana de Atletism. Am investit in sisteme complexe bazate pe camere robotice operate de la distanta, care permit transmisia cu un numar mare de camere comandate de la distanta, cu utilizarea de minima resursa umana.
Am transmis live Festivalul George Enescu pe ecrane dispuse in Bucuresti pe intreaga perioada a evenimentului.
Am lucrat la buna desfasurare a peste 100 de evenimente (conferinte si spectacole) in 7 saptamani consecutive realizate la nivelul tarii in cadrul unui proiect european.
2014:  Am realizat prima transmisie live, din miscare a maratonului organizat de DHL pe ruta Predeal-Rasnov-Poiana Brasov, intr-o zona montana, fara acoperire 3G dar cu ajutorul unui sistem de transmisie proiectat si realizat intern.
Am participat la lansarea Telekom Romania, unde a avut loc o transmisie live audio-video simultana intre orasele Bucuresti, Cluj, Iasi si Berlin. Aceasta transmisiune a fost caracterizata de o latenta minima facand posibil un karaoke sincronizat intre publicul din cele 4 orase.
RODAX Management a realizat si operat un Video-Bar pentru Festivalul de Film Astra Sibiu (colaborarea continua si in ziua de azi).
In anul 2014, ne-am implicat in proiectul European „Gifted for You” si am realizat platforma software – www.giftedforyou.eu/ro.
2013:  Anul 2013 a fost marcat de proiectarea si realizarea unui sistem de transmisie live via Internet din miscare si prima transmisie de tip live-stream din miscare cu ocazia lansarii trailerului filmului “Ultimul Zburator”.
Am realizat proiectarea, dezvoltarea si operarea sistemului interactiv muzical “Prima noastra simfonie impreuna” pentru campania Ferrero de la Sala Radio, stagiunea 2013.
2012:  Am realizat prima platforma de transmisie live streaming a evenimentelor de tip corporate cu feed-back in timp real in format text.
2011:  Extinderea retelei de subcontractori la nivel national si atingerea numarului de 41 de puncte de prezenta (in toate resedintele de judet) pentru asigurarea suportului IT contractual dedicat clientilor la nivelul tarii au fost realizari ale anului 2011.
2010:  In acest an, echipa noastra a conceput, proiectat si realizat un sistem integrat de comanda-control a traficului pentru centrele logistice, pe platforma Pepsi/Star Foods.
2009:  RODAX Management a lucrat la realizarea unei campanii publicitare, bazata pe prima proiectie video in interiorul unui balon cu aer cald ridicat la peste 50 de metri, in Piata Universitatii din Bucuresti.
2008:  Am realizat in zona portului din Constanta, un sistem complex de monitorizare a obiectivelor de investii, dotat cu 2 tipuri de optica video, controlabil la distanta si conectat in permanenta la Internet.
2007:  In acest an am lansat primele produse software dedicate domeniului business pentru clientii proprii si am finalizat o serie de lucrari de retelistica si cablare structurata in incinta unor mari multinationale.
2006:  RODAX a finalizat implementarea sistemului de management al calitatii, obtinand cartificarea ISO 9001 prin SRAC/IQNet.
2005:  Obtinerea statutului de furnizor autorizat de servicii hardware si software pentru Microsoft, parteneriatul tehnic cu Vodafone, elaborarea unei strategii de politica a securitatii informatiei sau lansarea primei versiuni a platformei interne de tip CRM/ERP intitulata Bizmart sunt doar cateva din realizarile ce au marcat anul 2005.
2004:  Se infiinteaza compania Rodax Management SRL, in Bucuresti. Aceasta perioada a debutat cu incheierea primelor contracte de suport tehnic. Totodata, anul 2004 a insemnat si conceperea primelor ansambluri de servere configurate de Rodax.
Untitled-1