Termeni și condiții de utilizare

Acest site include informații protejate de legea dreptului de autor și referințe cu privire la materiale, echipamente și informații private aparținând altor companii, care pot fi utilizate numai cu aprobarea tuturor părților implicate.

RODAX Management administrează acest site cu scopul de a informa, educa și comunica cu dumneavoastră. Sunteți liber să accesați acest site oricând. Aveți posibilitatea de a descărca informațiile de pe acest site, dar numai în scop necomercial și numai în folos propriu. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestor informații în scopuri publice sau comerciale, fără acordul scris al RODAX Management sunt strict interzise. Această informație se referă la întregul conținut al site-ului: materiale de tip text, imagini, audio și video, cod de programare și secvențe de cod de programare.

Informațiile incluse în acest site pot conține neglijențe tehnice sau erori de scriere. Aceste informații pot fi modificate fără o notificare prealabilă. RODAX Management își rezervă dreptul de a efectua modificări ale produselor, serviciilor și acțiunilor prezentate în acest site oricând și fără o notificare prealabilă.

Mărci comerciale înregistrate - Toate mărcile menționate în denumirea site-ului și a produselor sunt mărci comerciale înregistrate ale companiilor deținătoare.

Informații despre aspecte legale privind logo-ul RODAX Management

Logo-ul RODAX Management este proprietatea RODAX Management SRL și este protejat de legea dreptului de autor. Utilizarea acestuia este permisă în următoarele condiții:

 1. Logo-ul RODAX Management poate fi utilizat numai prin accesare ca link direct din pagina de start a site-ului RODAX Management (www.rodax.ro) și nu pentru un alt scop. Am stabilit în mod deliberat că logo-ul RODAX Management nu poate fi folosit ca legătură între paginile unui alt website, fără acordul scris prealabil al RODAX Management. De asemenea, logo-ul nu poate fi folosit ca legătură între paginile de internet a unei alte companii.
 2. Logo-ul RODAX Managementul nu poate fi modificat în niciun fel, incluzând proporții, culori, și elemente constitutive, și nu poate fi supus nici unei transformări, animații sau oricăror altor procese.
 3. Logo-ul RODAX Management nu poate fi folosit pe site-uri care discreditează numele sau produsele și serviciile RODAX Management, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale RODAX Management, legile în vigoare din România sau din alte state. Logo-ul RODAX Management nu poate fi utilizat în asociere cu materiale sau informații considerate imorale sau împotriva bunului simț și a valorilor morale promovate de RODAX Management.
 4. Logo-ul RODAX Management poate fi utilizat doar într-o manieră demnă, de încredere și poate fi asociat numai cu informații credibile și verificabile. Logo-ul RODAX Management nu poate fi folosit pentru a sugera relații cu RODAX Management sau acorduri și/sau sponsorizări fără bază legală.
 5. RODAX Management își rezervă dreptul de a aproba sau de a respinge orice utilizare a logo-ului RODAX Management pentru a asigura utilizarea corectă a acestuia, în conformitate cu politica internă a RODAX Management.
 6. Paginile care utilizează sigla RODAX Management (cu îndeplinirea deplină a normelor și reglementărilor menționate mai sus), trebuie să includă legături directe către informații despre termenii legali pentru utilizarea tuturor logo-urile incluse în paginile respective (termeni similari celor incluși aici).
 7. RODAX Management nu oferă nicio garanție în ceea ce privește utilizarea logo-ului RODAX Management și nu poate fi implicat în niciun fel în procese generate de utilizarea logo-ului fără respectarea acestor reguli. RODAX Management dezaprobă orice utilizare neautorizată a logo-ului RODAX Management si își rezervă dreptul de a intenta acțiune în justiție împotriva oricărei părți care, printr-o astfel de utilizare, a cauzat prejudicii RODAX Management.
 8. Aceste condiții privind utilizarea logo-ului RODAX Management se aplică doar paginilor web și nu se referă la utilizarea logo-ului în documente, pe pachetele de produse sau în interiorul altor materiale de promovare. Utilizarea logo-ului RODAX Management pe acest tip de suport este supusă altor reglementări aflate sub jurisdicția RODAX Management.
 9. RODAX Management își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare pentru logo-ul RODAX Management oricând și fără o notificare prealabilă.

Termeni si Condiții de Utilizare

Accesarea și utilizarea acestui site trebuie să respecte termenii și condițiile descrise mai jos. Prin accesarea și afișarea acestui site sunteți de acord implicit și necondiționat cu termenii și condițiile de mai jos:

 1. Tot ceea ce vedeți sau citiți pe acest site este protejat de legea dreptului de autor, excluzând excepțiile indicate ca atare în text, dar utilizarea informației este supusă acestor termeni și condiții. RODAX Management nu garantează că utilizarea informațiilor afișate pe acest site nu va dăuna părți terțe.
 2. RODAX Management încearcă să ofere informații actualizate, dar nu garantează cu privire la exactitatea lor. RODAX Management nu își asumă nicio responsabilitate pentru erorile sau omisiunile din cuprinsul acestui website.
 3. Accesarea acestui site se face pe propria dumneavoastră răspundere. RODAX Management sau orice altă parte implicată în proiectarea, dezvoltarea sau publicarea acestui site NU SUNT RESPONSABILI pentru niciun fel de daune directe, accidentale, indirecte sau deliberate, cauzate de accesarea acestui site. De asemenea, RODAX Management nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale daune aduse echipamentelor utilizate de dumneavoastră, incluzând infectarea cu viruși cauzată de accesarea, utilizarea sau afișarea site-ului, sau descărcând orice informație de pe acest site, incluzând texte, imagini, materiale audio și video.
 4. Orice comunicări sau materiale transmise prin intermediul acestui site, prin e-mail sau prin orice alte mijloace, vor fi considerate ca fiind neconfidențiale și non-proprietate. Aceste informații pot fi utilizate de către RODAX Management în orice scop, inclusiv cel al reproducerii, dezvăluirii, transmiterii sau publicării acestora. Mai mult decât atât, RODAX Management poate folosi orice idee, concept, pricepere (know-how) sau tehnologie cuprinsă în comunicările transmise de dumneavoastră prin intermediul acestui website, indiferent de scopul transmiterii lor, incluzând dezvoltarea sau promovarea propriilor produse și servicii.
 5. RODAX Management nu a efectuat verificarea tuturor site-urile la care acest site face referință și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acestora. Accesul la aceste site-uri se face pe propria răspundere.
 6. Este interzisă transmiterea prin intermediul acestui site a oricăror materiale considerate ilegale, defăimătoare, calomnioase, amenințătoare, obscene, scandaloase, instigatoare, pornografice, profane sau orice alt tip de material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensă adusă unor persoane sau organizații, care atrag răspundere civilă sau instigă la încălcarea legislației în vigoare.
 7. RODAX Management își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment și fără o notificare prealabilă. În acest scop, vă sfătuim să vizitați periodic această pagină pentru a vă familiariza cu termenii și condițiile legale privind accesarea, utilizarea și afișarea site-ului RODAX Management, pe care sunteți obligați să îi respectați.
Untitled-1