Sisteme de Securitate

Ca integrator de sisteme de supraveghere și de securitate, RODAX Management proiectează și implementează sisteme și echipamente pentru servicii de securitate de comunicații.

Furnizăm clienților noștri cele mai noi tehnologii în sisteme de televiziune cu circuit închis, sisteme digitale profesionale de înregistrare audio-video, sisteme inteligente de control acces, sisteme de siguranță, sisteme de detecție și semnalizare a efracției precum și sisteme de detecție și semnalizare de incendiu.

Inginerii noștri certificați, dispun de experiență de durată în domeniul proiectării și integrării sistemelor de securitate și sunt în masură să ofere soluții optime, sigure și fiabile.

Înțelegem necesitatea și cerința general valabile ale unor soluții tehnologice avansate, la un cost accesibil, fără a sacrifica calitatea. Sistemele pe care le proiectăm și echipamentele pe care le integram în aceste sisteme sunt o rezultantă optimă a cerințelor de performanță, fiablitate și cost. Sistemele noastre răspund cu succes tuturor provocărilor actuale în domeniul securității.

Fie că este vorba de o singură cameră de luat vederi, un simplu echipament de alarmă, sau de sisteme complexe de mari dimensiuni, adresăm fiecare client cu aceeași abordare profesională în vederea proiectării, implementării și exploatării unor soluții complete, fiabile și riguroase.

RODAX Management este autorizată pentru activități de proiectare, livrare, montare, instalare, punere în funcțiune și mentenanță SDSA sub licența MAI IGPR DOP 3462/T/18.03.15.

Untitled-1