Politica de Confidențialitate

RODAX Management își asumă responsabilitatea asupra modului în care sunt colectate informațiile furnizate de dumneavoastră pe site-ul nostru, precum și asupra modului în care aceste informații sunt ulterior folosite și transmise către terți. Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Această înștiințare descrie politica noastră de confidențialitate. Prin vizitarea oricăruia dintre site-urile noastre, vă exprimați acordul cu privire la practicile descrise în această declarație de confidențialitate. Informațiile pe care ni le oferiți ne ajută să personalizăm și să îmbunătățim continuu interacțiunea cu dumneavoastră.

Această Politică de Confidențialitate se supune Termenilor și Condițiilor de Utilizare (denumite "TCU"), inclusiv dispozițiilor privind schimbarea sau modificarea acestei Politici de Confidențialitate, precum și a oricăror alte politici stabilite în TCU. Această Politică de Confidențialitate face parte integrantă din TCU.

Prin furnizarea oricăror informații personale pe acest site, ați înțeles pe deplin și ați consimțit neechivoc să ne acordați dreptul de a colecta și prelucra aceste informații. Primim și stocăm orice informații introduse de dumneavoastră pe site-ul nostru sau pe cele pe care ni le transmiteți în orice alt mod pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, pentru îmbunătățirea site-ul nostru, personalizarea viitoarelor produse și servicii, pentru a vă transmite oferte speciale, bonusuri, vânzări, precum și cele legate de informații și activități de marketing.

Folosim așa-numitele "cookies" și obținem un anumit tip de informații atunci când browser-ul web accesează serviciile noastre. Primim de multe ori o confirmare atunci când deschideți e-mail-ul de la oricare dintre serviciile noastre online. Este posibil să primim informații despre dumneavoastră din alte surse și să le adăugăm celor existente deja. Primim, de asemenea, informații actualizate legate de adresa dumneavoastră de la transportatorii noștri sau din alte surse, astfel încât să fim în măsură să corectăm înregistrările existente, să comunicăm și să vă oferim serviciile noastre cât mai ușor.

Informațiile despre clienții noștri reprezintă o parte importantă a afacerii noastre și nu fac obiectul tranzacțiilor cu terți. Aceste informații vor fi puse doar la dispoziția filialelor RODAX Management, partenerilor de afaceri sau companiilor afiliate.

Oferim informații despre dumneavoastră doar atunci când determinăm că acest lucru este necesar pentru a respecta legile în vigoare, pentru a aplica Termenii și Condițiile de Utilizare sau alte acorduri, sau pentru a proteja drepturile și siguranța RODAX Management, ale utilizatorilor noștri sau ale partenerilor noștri. Cele de mai sus includ schimbul de informații cu alte companii, precum și cu organizații pentru protecția împotriva fraudei și reducerea riscului de credit. În timpul oricărei astfel de transmisii de informații, depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea informațiilor dumneavoastră.

RODAX Management nu comercializează produse sau servicii în vederea achiziționării acestora de către minori. Dacă nu ați împlinit vârsta de 18 ani, puteți utiliza serviciile, produsele și ofertele noastre numai cu acordul unui părinte sau tutore.

În cazul în care alegeți să vizitați website-ul nostru și să folosiți serviciile noastre, în orice mod, vizita dumneavoastră și orice potențială reclamație asupra confidențialității se supune prezentei Politici de Confidențialitate, precum și Termenilor și Condițiilor de Utilizare, inclusiv limitări asupra daunelor, arbitrajul litigiilor și aplicarea legislației în vigoare în România. Afacerea noastră evoluează continuu.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile de Utilizare fără o notificare prealabilă, iar utilizarea informațiilor colectate se supune Politicii de Confidențialitate în vigoare la momentul utilizării. Vă rugăm să verificați frecvent site-ul nostru pentru a vă familiariza cu noile modificări. Utilizarea continuată a site-ului va fi considerată o acceptare a oricăror modificări postate în Politica de Confidențialitate.

Untitled-1