Infrastructuri

Fie că doriți să implementați o nouă rețea de voce-date, sau să modernizați o rețea depașită din punct de vedere al performanței, sau că doriți extinderea capacității unei rețele existente, vă puteți baza pe RODAX Management, pentru servicii de proiectare, realizare, implementare și administrare a infrastructurii IT&C.

RODAX Management oferă o abordare integrată a cerințelor privind infrastructura pentru orice client. Acoperim zona de date, voce, supraveghere, alarmare, control acces, public address, servicii audio și video, TV și energie electrică – elemente constitutive ale unei infrastructuri integrate moderne performante.

RODAX Management oferă servicii de audit și evaluare destinate infrastructurilor IT&C. RODAX Management abordează în mod riguros activitățile de audit de infrastructură, analizând punctele tari, punctele slabe și oportunitățile pentru îmbunătățiri viitoare. Obiectivul de bază al unui audit de infrastructură este pentru RODAX Management furnizarea unui raport și a unui set de recomandări care să detalieze clar situația actuală, neajunsurile și riscurile identificate precum și recomandările de îmbunătățire.

Înțelegem că în economia reala, un model "ideal" este util doar până la un punct. Fiind adepți ai pragmatismului în afaceri, considerăm că recomandările utile trebuie să ia în calcul, pe lângă specificațiile tehnice și de performanță și costul și rentabilitatea investiției.

Soluția optimă este la fel de unică ca și afacerea sau brand-ul dumneavoastră.

Definirea, proiectarea și furnizarea de astfel de soluții sunt calitățile esențiale ale RODAX Management.

Cheia pentru a proiecta o infrastructură performantă este de a înțelege modul în care rețeaua va fi utilizată în viitor, astfel încât investițiile curente să fie cât mai rentabile. Pe parcursul analizei noastre inițiale, căutăm să înțelegem:

Cu ajutorul răspunsurilor la aceste întrebări, putem proiecta o soluție „pe masura” organizației și a nevoilor evolutive ale acesteia. Dincolo de aceasta, RODAX Management are o excelentă reputație privind implementarea, instalarea și serviciile de suport. Am furnizat „la cheie”, rețele atât pentru companii cu mai puțin de cinci utilizatori, cât și pentru organizații cu sute de utilizatori aflați în locații diferite.

Ne concentrăm pe crearea unui mediu IT&C robust, scalabil, flexibil, pe baza căruia aplicațiile de business și soluțiile aferente să poată fi construite eficace și eficient. O soluție potrivită de infrastructură va răspunde cu acuratețe nevoilor operaționale ale clientului.

Untitled-1