Automatizări Industriale

RODAX Management furnizează servicii de proiectare, dezvoltare instalare și service pentru sisteme de automatizări industriale, prin intermediul unei echipe de ingineri experimentați.

Fiecare proiect beneficiază de vasta noastră experiență tehnologica și de proiectare. Metodologia noastră de execuție, precum și standardele noastre interne de proces asigură implementarea la timp și în bugetele asumate a unor soluții sigure, cu un raport cost-eficiență optim, îndeplinind obiectivele proiectelor asumate și așteptările clienților noștri.

Soluțiile noastre de automatizare funcționează pe diferite platforme, sunt scalabile și durabile, asigurând clienților noștri beneficii funcționale pe parcursul întregului ciclu de exploatare al echipamentelor.

Portofoliul nostru de proiecte acoperă o gamă largă de aplicații, de la sisteme automate de acces rutier, sisteme de management al traficului, sisteme de măsurare și tele-transmisie, precum și sisteme de control ambiental pentru utilaje industriale.

Oferim servicii integrate complete destinate sistemelor de automatizări industriale – de la micro-sisteme PLC și panouri de control pneumatice/hidraulice, la sisteme de automatizare de mari dimensiuni, de la analiză, proiectare și dezvoltare, la instalare, punere în funcțiune, intreținere și asistență tehnică.

Untitled-1