Foaie de Parcurs

RODAX Management a fost înființată în septembrie 2004 de o echipă de specialiști cu experiență în domeniul IT&C.

"Sunt puține lucruri care trebuie inventate, dar sunt nenumărate lucruri care să fie descoperite."

RODAX Management s-a născut din dorința de a ajuta oamenii și de a oferi servicii pe care noi înșine ne-am dori să le primim. Abordarea RODAX Management este aceea de a furniza suport și de constitui un pilon de facilitare al succesului operațional al partenerilor săi.

Încă de la început, dezvoltarea RODAX Management a fost gandită și construită spre a fi sustenabilă, stabilă și durabilă.
Ne-am construit procesele interne, ținand cont de simplitate și fiabilitate ca piloni pentru activitatea și managementul proceselor. În 2006, am obținut certificarea ISO 9001 pentru Sisteme de management al calității.

Desi am avut parte, ca orice organizație, atât de situații dificile provenind din mediul extern, cât și de propriile noastre greșeli (personajele puternice apar ca urmare a unor astfel de situații), prin perseverență și angajament, ne-am găsit propria cale, depășind toate obstacolele.

RODAX Management a continuat să evolueze printr-o creștere organică și prin diversificarea serviciilor și produselor.
RODAX Management are în prezent peste 25 de angajați și o rețea națională de parteneri. Ne mândrim cu faptul că furnizăm servicii de suport pentru mii de oameni din întreaga țara.

Am recrutat ingineri și personal de suport cu înaltă calificare, urmărind în primul rând atitudinea și dorința de a evolua. Ceea ce credem că diferențiază personalul nostru sunt abilitățile interpersonale puternice. Având oameni talentați, vom continua să îi motivăm și să îi dezvoltăm prin intermediul unor programe de formare individualizate.
Acest lucru ne asigură că RODAX Management va ține pasul cu dezvoltarea continuă atât a tehnologiilor cât și a cerințelor pieței.

Untitled-1